maanantai 6. huhtikuuta 2015

Super Mega Hyper Turbo-numero!!

Suosikki henkinen otsikointi juontaa juurensa siitä, että statistiikan mukaan tämä on peräti jo sadas tekstin pätkä, jonka tänne raapustan. Ja ilman sen kummempia vanhojen muisteluita tai fanfaareja siirrytään asiaan, joka ei taaskaan ole ylittänyt uutiskynnystä muualla. 

Kulunut pääsiäinen sujui varsin lennokkaasti. Menin torstaina oikein Helsinkiin. Uuteen asuntoon muuttaneen Katjan luo parantamaan maailmaa ja perjantaina parantelin sitten oloa American car show:ssa "halvoilla" oluilla. Jälleen kerran ajoitusten mestarit oli liikkeellä. Käppäilimme Katjalta messukeskukseen, josta neito jatkoi matkaansa omille menoilleen. Meikämandoliino käppäili messukeskuksen parkkihalliin, jonne minuutin kuluttua Lahesta saapui tuning asiantuntijat, Mikke the lamppujen tummentaja sekä Johannes "erivärisarana" Kinnunen. Eipä oikein enää vanha saanu messuilta mitään irti. Liputkin alkavat olla niin suolasen hintaisia, että sipsien sijaa nuoleskelin lipun kuittia. Oikeastaan "meitin" poikien osasto oli ainoa suurempi mielenkiintoni kohde. Anssi melko matala Honda, Juhon ilmajousi Bora ja uusin himmeli Golf pickup ovat kyllä siihen tasoon viimeisteltyjä, että luulisin tulleen jotain pyttyjä kotiin. 


Huomioikaa allekirjoittaneen huikea atk:n käyttötaito kilven suttaamisessa. Ja onhan toi Golf pickup ihan tyylikäs

Perjantai ja lauantai illat menikin sitten saunoessa ja kaljaa juodessa. Hauskaa oli, tarkemmat yksityiskohdat seuraavassa Alibissa. 
Sunnuntaina puhalleltiin krapulaa Energia hallilla. Perinteinen tipu turnaus keräsi kaikki lähi alueiden veivaajat saman katon alle. Pelit oli jälleen värikkäitä ja vähintään kymmenen kertaa viihdyttävämpiä kuin vaikka MM-kisojen jatkuva pakki-pakki syöttely omassa päässä. Mieleen jäi hopealle jääneen joukkueen pitkätukkaiset veljekset, joiden kynäily, peliäly ja oikea tilanne kovuus oli aivan mykistäväää. Siis aivan huikeita veivejä, maagisia syöttöjä eikä tippaakaan ylimielisiä. Ei mussuttaneet yhtään tuomarille, vaikka varmasti saivat iskuja kuin naiset Tauskin jäljiltä. Lakki päästä osaston pelimiehiä, tai poikiahan ne vielä oli. 

Tänään maanantaina kaivettiin lenkkarit kaapista ja aloitettiin juoksu, muutenkin kuin naisten perässä. Kahvakuulahan on tässä jo heilunut vilkkaasti ympäri olohuonetta, mutta nyt aloitettiin kelien lämmettyä myös kestävyys harjoittelu. Ensiksi tietysti tuli tarkkaan valita oikea lenkkimusa. Jotain sellaista keskitempoista, mutta ajoittain ripeämpää kitarapainotteista ja melodista rockia. Tässä kohtaa älypuhelimeni oli nimensä veroinen, kun laitoin spotifyn hakuun kirjaimen V. Heti ensimmäisenä se tarjosi tietysti Kouvostoliiton kitaran kaiuttajia, eli Viikatetta. 

Kunto ei vielä kestäisi Stam1naa lenkkimusana, olisi lyhyitä lenkkejä kun tuppaa tuo juoksu vauhti väkisin mukautumaan musiikin mukaan. Alku oli Viikatteen tahdissakin vaikeaa. Ensi kilometrit tuntui taas synkiltä, hapen saanti oli tasoa astmaatikko aavikolla. Mutta kyllä se siitä jälleen rupesi kulkemaan, kun olin saanut keltaiset limat yskittyä ulos ja yskän väri muuttui punaseksi. Silloin sitä kestävyys urheilija tuntee vasta elävänsä kun on veren maku suussa. 

Mainiota musiikkia niin ylä-kuin alamäkeen:

https://www.youtube.com/watch?v=lH5CmfLs_1o


Tässä on painettu parisen kuukautta duunia aika reippaasti. Nyt kun kelit lämpiää, niin ylityöt tulee tippumaan aika vähiin. Tosin kevät tuo myös pieniä takapakkeja kuntoilulle. Parin viikon päästä Viikatteen keikka, sitten on vappu ja laiva reissu. 23.5 Extreme run tulee kyllä pelottavan nopeasti, mutta eiköhän siellä jossain kunnossa olla. Ellei taas siitepölyt vedä putsaria niin tukkoon, että kuumeilu pilaa valmistelut, kuten parina edellis vuotena. Tuossa aiemmin mainitsin naisten perässä juoksemisesta ja tulokset voisi kiteyttää seuraavaan, Kymppitonni henkiseen lauseeseen. Helkamalta kannattaisi soitella minulle pyörien kehitykseen liittyen, koska olen saanut jatkuvasti sitä, mitä heiltä puuttuu. 

Loppuun pakko laittaa alku vuoden kovin keikka setti. Siis onneksi tästä nipusta on taltioitu hyvä laatuinen ja usealla kameralla kuvattu video. Nimittäin Joensuun Kerubista kuvattu koko keikka, Kaarle Viikate ja Marko Haavisto lyö Tuohikortit livenä pöytään. Näihin kuviin, näihin tunnelmiin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti