perjantai 9. tammikuuta 2015

Bodya, sporttia ja tsemppistä

Nyt olisi tarkoitus aloittaa tämä touhu uudelleen. Nimittäin, olin tuossa muutaman päivän melko heikossa hapessa. Sain jonkun oudon virus/vatsatauti/paskapöpön, jonka johdosta huuto oksensin noin vuorokauden. Kurjuutta maksimoi pari päivää kestänyt kova kuume, jonka johdosta heräsin kerran saniteettitiloistani täysin vailla ymmärrystä miten olin sinne päätynyt. Nyt on toista päivää pysynyt einekset suun ja suoliston välissä, mutta olo on silti hieman hutera. 

Tässä on ollut runsaasti aikaa pohtia maailman menoa. Esimerkiksi työ kuviot on ollut pitkään sekaisin. Maanantaina aloitin työt uudessa firmassa, mutta mm. tämän äkillisen sairastelun johdosta sinne ei tarvitse kuulema enää mennä. Mikä ei sinällään ei haittaa, se oli muutenkin vain kuukauden pesti. Pitäisi nyt vaan päättää mitä tehdä, tämä kotona oleilu on selvästi vaikuttanut huonolla tavalla psyykkeeseeni. Seinät kaatuu päälle, enkä ole ollut ollenkaan niin tiiviisti yhteydessä kavereihini kuin esimerkiksi pari vuotta sitten. Koulun penkille on kyllä todella iso kynnys lähteä ja työmarkkina tilanne on varsin heikko. Vain muutaman kuukauden pätkä hommia tarjolla. Toki voisin ottaa lakin kouraan ja mennä nöyränä poikana kyselemään entisiä hommiani takaisin linjuri autojen parista. Siellä puolella tuntuu olevan nykyään niin kiirus, että tuskin minua edes muistavat, ainakaan lämmöllä.

Se varsinainen juttu on kuitenkin seuraava. Eli olin jo ennen tuota sairastelua ennätys heikossa kunnossa ja siihen on tultava muutos. Ensimmäinen tavoite on kevään Extreme run, vaikka se on kahtena edellis vuotena osunut siitepölysekoilujen takia hieman huonoon saumaan. Mutta yritetään silti. Ja toinen, hieman pidempi tavoite on saada kroppa sellaiseen kuntoon, että ensi kaudella ei polvi muljahtele salibandykentällä pelkästä vastustajan mulkaisusta. Kunhan tämä olo alkaa olla jotakuinkin normaali, niin ryhdyn päivittämään tänne liikunta suoritteitani. Itseään on helpoin huijata tekemällä hienoja suunnitelmia ja luistamalla niistä toineen toistaan surkeammilla tekosyillä. Mutta täältä varmasti "julkinen" paine pakoittaa minut liikkumaan. Aloitan toki rauhallisesti ja korostan, että ei tavoitteena ole mitkään Mr Tonttila-kilpailut. Vaan saada kroppaa sellaiseen perus terveeseen kuntoon.

Ennen kuntoilua olisi selviydyttävä lauantaisesta Apulanta keikasta. Kyllä, juurikin siitä jäähallikeikasta. Nyt en jaksa seisoa puolta tuntiakaan paikoillaan, mutta toisaaltaan onneksi matkassa on mukana pari vahvaa urhoa, Johannes ja Keisari, joiden jykeviin käsiin voin tarvittaessa nojautua. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti