sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Nyrkit heiluivat Lahdessa


Lauantaina viuhui nyrkit Lahden yö elämässä. Se sinällään ei ylitä uutiskynnystä, mutta tarinalla on tällä kertaa erittäin onnellinen loppu. Sillä paikallisia miliisejä ei tarvinnut hälyyttää paikalle, eikä tietääkseni kukaan vuotanut edes verta. Nimittäin lemiläinen laulu-ja soitinyhtye Stam1na saapui Lahteen viihdyttämään paikallisia ripeämmän rockin ystäviä. Ja koska paikalla oli kaikki ketkä ymmärtävät hyvän musiikin päälle, niin oli tietysti itsestään selvää, että olin myös itse tansseissa mukana. 

Stam1naa usein tituleerataan Suomen kovimmaksi live bändiksi ja lauantainen osoitti jälleen kerran hyvin sen mistä moinen nimitys johtuu. Tässä onkin turha keikkaa enempää hehkuttaa, koska he ketkä olivat paikalla tietävät jo kaiken oleellisen ja sitten se toinen ryhmä ei ymmärrä alkuunkaan mikä noissa Lemin urhoissa on hienoa. Joten siirryn muihin aiheisiin.


Tai itse asiassa taidan kirjoitella niistä muista asioista joku toinen päivä. Nimittäin viikonlopun univelkojen viimeinen maksupäivä taitaa olla juurikin nyt käsillä. Sen huomaa aluksi siitä, että käytin näin lyhyessä tekstissä jo kolme kertaa sanaa "nimittäin". Ainahan on maksettava eikös juu, mitä tässä maailmassa velkaantuu...

1 kommentti:

  1. Hahaa! Mainiota kirjoittamista Parrantakaa! ...ripeämpää rokkia...univelkojen viimeinen maksupäivä...nimittäin!

    VastaaPoista