perjantai 28. maaliskuuta 2014

Fanien painostuksesta

Lukuisten fanien voimakkaasta painostuksesta johtuen ajattelin kaiken kiireen keskellä kirjoittaa jotain, vaikka nyt ei varsinaisesti mitään asiaa olekkaan. Olen huomannut, että ei sillä taida olla kauheasti merkitystäkään. Laaja lukijakuntani ei ole ennenkään ollut kauhean perso laadun perään, määrä on ainoa mikä ratkaisee ja sillä osastolla olen viime aikoina epäonnistunut surkeasti. Ainakin muutaman numerottomaksi jääneen puhelin soiton ja eilis yönä makuuhuoneeseen ikkunan läpi lentäneen tiiliskiviviestin mukaan.

Moni muukin on varmasti huomioinut, että kesän tulo alkaa olla tosi asia Etelä-Suomessa. Kävin tänään kaupungilla asioilla ja näin kuinka kesäiset asiat alkavat vallata katukuvaa. Metsien menninkäiset ovat mönkineet koloistaan ja yksi sen kaltainen hahmo seisoi edessäni ostoskeskus Sykkeen liukuportaissa. Tai onko ne liukuportaat jotka kulkevat Sykkeen parkkihalliin? Se on sellainen tasainen matto joka liikkuu. No oli mikä oli. Hahmo seisoi metrin ennen liikkeessä olevaa mattoa ja toljotti eteenpäin. Hetken seisoin hänen takanaan ja sanoin, että ota pari askelta eteenpäin niin päästäisiin liikkeelle. Hahmo katsoi hetken minua ja sitten sivuilleen. Muutaman varovaisen askeleen jälkeen olimme liikkeessä kohti parkkihallin uumenia. Vasta alhaalla hän kääntyi takaisin minua kohti ja mutisi lasolin raikkaalla hengityksellään, että hän ihmettelikin miksi ei liikkunut. Ja samalla totesi ettei hänen ollut tarkoitus alakertaan edes tulla, koska ei omista autoa. Sen kyllä pystyin hänen habituksestaan päättelemään ilman sanomista. Sillä hän näytti siltä, että ostoskärryt ovat hänelle tuttu kapistus, mutta tuskin hän kauheasti ostoksilla käy.

Toinen kesäisin katukuvassa näkyvä seikka joihin kiinnitin myös huomioita oli RKP:läiset. Eli naishenkilöt joilla on riemastuttavan kiinteät pakarat. Ei helkkari, nyt oli heikko jopa minun mittapuulla. Joten unohdetaan se ja siirrytään eteenpäin.

Lauantaina on salibandyjoukkueeni saunailta. Se on iltama johon pätee vanha sopimus. Mitä tapahtuu saunaillassa, jää saunailtaan. Se tosin johtuu useimmiten siitä, että kukaan ei yksinkertaisesti seuraavana päivänä kykene muistamaan mitä siellä saunaillassa tapahtui. 

Vähän oikeaa huumoria loppuun. Seuraavasta on tullut aivan legendaarinen pätkä kaveripiirissäni.



2 kommenttia:

  1. Kiitos paljon. Minun fanit harvoin antavat palautetta muusta kuin kirjoitus aktiivisuudesta. Joten positiivinen palautteenne lämmittävää erityisen paljon.

    VastaaPoista