lauantai 1. helmikuuta 2014

Askelten hakua

Hän teki comebackin, vaikkei koskaan missään ollutkaan. Kummeli Storiesista tuttu veisu kaikui korvissani kun käppäilin laajan parkkipaikan halki, tuulen vihmoessa karvaisia kasvojani. Tämä oli seurausta jouluisesta uhoamisestani, että joku roti pitää ottaa tähän touhuun ja tammikuussa menen töihin. Ei mitään, että yritän mennä töihin, vaan minä menen töihin. Ja minähän menin, tosin tammikuun viimeisenä päivänä, mutta pidin mitä lupasin. 

Palasin siis entiseen työhöni Lahden Autokorille, tai mikä sen nimi nyt näiden konkurssi ja myynti kuvioiden jälkeen onkaan. Teen aivan samaa työtä kuin vuosi sitten. Minulla on jopa sama pukukaappi kuin aikaisemmin. En oikeastaan saanut mitään näkyvää aikaiseksi tässä vuodessa jolloin kornisti ilmaistuna "etsin itseäni", mutta kai sitä täytyy ottaa välillä askel taakse jotta voi ottaa kaksi eteen. Onhan tämä minun elämä muutenkin sujunut kuin tanssi. 
Todennäköisesti komennukseni on melko lyhyt, tai sanotaan ennemmin, että toivottavasti se on lyhyt. Tavoitteet ovat hieman muualla, mutta tässä kohtaa on tärkeää ruveta miedosti aikuistumaan ja jättää taakse tuo taiteilija elämä ilman taiteellisia lahjoja. Myös ihan siitäkin syystä, että työvoimatoimiston kanssa asiointi on niin hermoille käyvää toimintaa. Viikko sitten pistäydyin kyseisessä laitoksessa ja vain reilun kahden tunnin istumisen jälkeen sain vihdoin palvelua. Itse asiassani meni vain kaksi minuuttia, jonka olisi aivan hyvin voinut mielestäni hoitaa puhelimessa, mutta ei sellainen järjestely käynyt ollenkaan sääntöihin. Se on vain semmoinen kioski, että siellä ei kiukuttelu auta kun ei ole mitään kilpailevaa toimijaa jonka puoleen kääntyä. Toivottavasti ei tarvitse siellä ihan heti vierailla. Nyt mennää seitsemäksi ahkerana töihin ja puoli neljältä kaiken antaneena laitetaan haalarit naulaan. Tätä rytmiä jokunen viikko ja katsellaan mitä tapahtuu. 

Tästä oli aluksi idea tehdä jonkilainen katsaus MP 14-messujen tarjonnasta jossa perjantaina pyörähdimme, mutta he keitä aihe kiinnostaa, niin kävivät varmaan itse messuilla. Joten moinen raportti tuskin olisi palvellut ketään. Samalla mietin tietysti, että ketä tämäkään palveli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti