torstai 15. toukokuuta 2014

Radio, tuo työpäivän jouduttaja

Tänään kuulin radiosta, että Intiassa on yleistynyt valtavasti naisten kauneusleikkaukset. Siellä päin naaraat liikkuvat Burkat päällään. Ainoa mikä heistä näkyy on nenä, joten sitä halutaan korostaan ilmeisesti vastakkaisen sukupuolen huomion saamiseksi. Vastaavasti Brasiliassa kuuminta kauneusleikkaus rintamalla on hanuri implantit. Siellähän kuljetaan lähinnä bikineissä ja korostamalla tarakkaa saadaan taas vastakkainen sukupuoli kiinnostumaan. 

Tällä alalla Suomessa on viime aikoina saanut kovaa nostetta naisten vaginaleikkaukset. Jos olen oikein ymmärtänyt, niin puukolla tempaistaan ns. velhon hihoista ylimääräiset pois. Mitä tämä sitten kertoo paikallisten ihmisten pariutumisrituaalien yksikertaisuudesta, jääkin sitten jokaisen omaksi päätelmäksi.

Homoseksuaalejahan nämä kauneusleikkaukset eivät taida koskettaa, koska  hehän perään kuuluttavat aina aitoutta ja luonnollisuutta.

Yle Puheelta tuli tänään erittäin hämmentävä radio-ohjelma. Siellä keskusteltiin naisten iskemisestä, parisuhteista ja rakkaudesta. Mikä tästä keskustelusta teki hieman erikoisen, oli keskustelijat. Nyt oli nimittäin kova nippu kasassa. Pezhmad Ahmadi, Ali Jahangiri ja Abdirahim Husu Hussein. Aivan, jouduin minäkin googlettamaan ennen kuin selvisi keitä he ovat. Ilmeisesti päivän teemana oli, että miksi Suomalaisnaisiin uppoaa mamut niin hyvin? Tähän en jäänyt kuuntelemaan vastausta, koska keskustelu oli todella ärsyttävän kuuloista. He puhuivat toistensa päälle ja jankkasivat samoja asioita. Ja yksi syy oli myös se, että osaan kyllä päätellä vastauksen ilman noiden horisijoitten ohjelmaakin.

Aamut ovat helppoja, kun ei tarvitse vaihdella radiosta kanavia. On vain yksi ohjelma, joka kykenee samaan hymyn kasvoille jopa maanantai aamuna. Se on tietysti palkittu ja ylivoimasesti paras aamuohjelma, Radio Suomipopin Aamulypsy. Sitten kun kymmeneltä Aamulypsy lähetys loppuun, joutuu venkslaamaan kanavia ja altistumaan kaikelle hömpälle, josta edellä kerroin. Loppuun vielä ensi lauantaihin liittyvä kappale, jonka kuulin myös yllättäen radiosta.

 http://www.ruutu.fi/ohjelmat/hovimuusikko-ilkka-jos-mun-kroppa-pettaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti