lauantai 31. toukokuuta 2014

Tonttilasta Tukholmaan ja takaisin

Sitä on taas poika palannut maailmalta. Olin siis parrantakaa lukijamatkalla, joka oli minulle naamioitu työporukan kevät risteilyksi. 

Kävin siinä samalla hieman naurattamassa Tukholman tyttöjä. Tosin kieltähän minä en juurikaan puhu. Mutta kuten ennenkin, siihen riitti, että tempaisin koomisen garderoobini kohti ihmis vilinää. Jos nyt en aivan huutonaurua saanut aikaiseksi, niin monta hymyä varmasti. 

Reissu oli muutoinkin menestys, mutta kuten me kaikki paikalla olleet, niin minäkin noudatan vaitiolovelvollisuuttani. Vaikka reissussa ei mitään laitonta tapahtunutkaan. Kysymykseni kuuluu, että nyt kun Tallinna ja Tukholma on valloitettu, minne menemme seuraavaksi?

Pakko vielä palata tuohon ulkoiseen habitukseeni. Ostin menneellä viikolla itselleni festarilasit ja ajoin ne sisään tuolla risteilyllä. Ne ovat hieman kaksijakoisia fiiliksiä herättävät tälläisen komistuksen kasvoilla. Joko niiden johdosta irtoaa hampaat tai sitten irtoaa naisten varaukseton hyväksyntä. Pokeri termein ne ovat sellaiset all in-lasit. Mitä muuta voi kympin laseilta odottaa.
 

P. Järviö ja kympin lasit



Kun tämä itsekeskeisyys on jossain määrin tyydytetty, on mentävä kiinnostavampiin aiheisiin. Nyt kun vihdoin nuo takinkääntöviikot, eli jääkiekon mm-kisat ovat ohi, voi ryhtyä keskittymään the lajiin. Eli jalkapalloon, joka on lajeista jaloin. Kisat pelataan Brasiliassa ja se aiheuttaa oman haasteensa tapahtuman seuraajille. Koska suuri osa peleistä alkaa Suomen aikaa kello 0:50, niin yöunet jäävät ikävän puutteellisiksi. Mutta olen tässä jo vuosia mennyt taktiikalla, talvella on sitten aikaa nukkua. 

 Loppuun hieman ihan oikeaa huumoria ja esimerkillistä Suomen kielen käyttöä. Jos tavallinen kotimainen rock-yhtye ilmoittaa basistin eroamisesta. Se tehdään korkeintaan kolmella lauseella. Mutta kun tällä kertaa kyseessä ei ole aivan tavallinen kotimainen rock-yhtye, vaan Apulanta. Niin tiedoite on sen mukainen. 

http://www.apulanta.fi/fi/uutiset/uutise/apulanta-oyn-matalataajuusosaston-projektijohtaja-sami-lehti/#.U4WybFF8VNw.twitter

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti