tiistai 24. joulukuuta 2013

Aaton aatos

Olen ollut aina sitä mieltä, että ihan höpöjä puhuu nuo ympäristö hihhulit. Muka joku ilmastonmuutos menossa. Nyt kun katselee kalenteria ja samalla ikkunasta ulos, niin kyllä kai niillä puiden halaajilla joku pointti vissiin on. Mutta se on ainakin aivan paska puhetta, että yksityisautoilu saati moottoriurheilu olisivat mitenkään ratkaisevassa roolissa. Jotain hyvääkin tässä on. Eipä ainakaan kukaan aja perhettään hankeen täällä Etelä-Suomessa. Kyllä tuolla pärjää t-paidassa vaikka koko yön, jos isäntä on sattunut pahalle päälle.

Tänään oli vuotuinen Pasi vs Kinkku-ottelu. Ja kuten aikaisempinakin vuosina, jouduin liputtamaan itseni sivuun kaikkeni antaneena, ja jälleen kinkku vei voiton. Se hänelle suotakoon, onhan tämä joulun aika ollut aikamoinen rääkki tuolle joulupöydän kunkulle. Kuinka muuten vegetaristit oikeen saa tuon rimmaamaan? Ei tofu rimmaa minkään kanssa, ainakaan näin härmänkielellä.

Hetki ennen taistoa


Olen tänään poikkeuksellisen hyvällä tuulella. En ole millään mittapuulla jouluihminen, enemmän liputan tänään Lemmy Kilmisterin syntymäpäivää. Ehkä nuo muutamat joulun toivotukset puhelimessa ovat kuitenkin saanet jotain pientä hymyä aikaiseksi katkeruuden jäykistämiin suunpieliini. Koska onhan se kyllä tälläiselle itsekeskeisyyden lähteessä uivalle narsistin alulle hyvä tunne, kun ihmiset muistavat. Osa heistäkin joita en ole nähnyt aikoihin. Tai sitten siinä Isän joulu oluessa olikin prosentteja, kaikista ennakko tiedoista poiketen.

Kinkun sulatus musiikkia vielä tähän loppuun. Humoristista joulua kaikille!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti