torstai 12. joulukuuta 2013

Uneton Tonttilassa

Jostain syystä unirytmini on pahasti pielessä. Olen kokeillut kaikenlaisia kikkoja, mutta ei vain uni tule. Yritin jopa juoda muutaman oluen tv:n katselun lomassa, mutta ei sekään unettanut. Ja ei se olisi hyvä idea ollutkaan pidemmän päälle. Jos ajettelee, että unen saamiseen riittäisi aluksi kolme olutta. Niin parin kuukauden jälkeen tuskin kymmenen enää riittäisi ja sitten voisi jo puhua muustakin ongelmasta kuin nukahtamisen vaikeudesta. 

Eihän tämä välttämättä mikään paha tilanne ole, että nukahtelen vasta joskus kolmen tai neljän aikaan  yöllä. Varsinkaan nyt kun aamuisin ei tarvitse mennä minnekkään. Mutta kyllähän päivistä aika lyhyitä tulee kun kömyää sängystä vasta puolen päivän aikaan ylös.

Päässä liikkuu melko mielenkiintoisia asioita yöllä kun kroppa on väsynyt, mutta pää vaan sitkeilee hereillä. Silloin pitäisi olla kirjoitus mahdollisuus lähellä, koska niin korkealentoista ajatusta tuskin on kansien väliin saatu mahtumaan. Ja ehkä varmaan hyvä niin.

Pasin things to do 2014-lista:

1. Mene töihin, senkin saamaton haaveilija.
2. Rupea nyt oikeasti urheilemaan muutakin kuin kerran viikossa treenit ja pelit silloin tällöin. Sinähän hengästyt jo tätä kirjoittaessa.
3. Osta Hiaceen uudet talvirenkaat. Ennen kuin se viimeinenkin nasta irtoaa. Tosi fiksu säästö kohde, ei mitään J:tä!
4. Osta Ruisrock-liput heti kun ne tulee myyntiin, ennen kuin joku ehtii taas suunnitella hääpäivänsä samalla viikonlopulle.
5. Lue ne Hotakaisen kirjat jotkat ostit, vaikka ne ei sulle ääliölle aukeisikaan.
6. Lopeta "oikeiden" blogien lukeminen. Et pidä niistä, etkä opi niistä mitään. 
7. Hondaa ajoon kevääksi-mission toteuttaminen.
8. Viimeinen ja tärkein. Älä enää kirjoittele tänne, ellei sinulla ole oikeasti jotain kirjoitettavaa! 


Eli näillä mennään ensi vuosi. Jouni vielä laulaa luikauttaa tähän loppuun jotain aiheen vierestä ja Kari Hietalahti osoittaa miksi hän on yksi Suomen eturivin näyttelijöistä.

 



2 kommenttia:

  1. Nukkuminen on varsin vaikeeta! Ite saan kans korkealentoisia ajatuksia päähän yöllä. Ja usein tuleeki valvottua ihan liian pitkään, koska se illalla vaikutti hyvältä idealta. Aamulla taas kaduttaa kun peilistä näkyy tummat silmänaluset. Nuijanukutus taitais toimia parhaiten tähän liialliseen yömyöhään valvomiseen, kun kerran ei voi nukkua sinne puoleen päivään.

    Toivottavasti saat unen päästä kiinni vähän aikaisemmin ku vasta neljältä!

    VastaaPoista
  2. Kai sitä valvoo sen väsymyksen yli. Oon usein ihan sippi mutta uni ei vaan tule. Eikä sitä voi vaan maata väkisin. Jollain tavalla lohdullista tietää, että on muitakin unen perään haikailevia.

    VastaaPoista