tiistai 10. joulukuuta 2013

Muilta mallia

Lueskelin taas hieman oikeita blogeja, joten yritänkin ottaa niistä hieman mallia seuraavaksi. Itsellänihän ei ole minkäänlaista mielikuvitusta niin täytyy matkia muilta. Eli aloitetaan viime päivien tapahtumilla jotka ei ketään kiinnosta, mutta kerron niistä silti koska se ikäänkuin kuuluu tähän juttuun. Ja tässä kohtaa vielä pitää pahoitella etten ole päivitellyt blogia riittäävän usein, näinkin kuuluu ilmeisesti tehdä.

Viikonloppuna sain vieraita kaukaa etelästä, Helsingistä asti. Perjantaina juna toi kaukaisen vieraan Jokeri paidassaan Lahteen ja kävin hänet Hiacella noutamassa asemalta. Katja tuli siis katsomaan lauantaista Pelicans-Jokerit jääkiekko ottelua ja majoittui tilavan asuntoni vierashuoneessa viikonlopun. Perjantai-ilta meni kuulumisia vaihdellessa. Lauantaina olikin sitten ohjelmaa hieman enemmän. Ensiksi seurasimme telkkarista naisten ampumahiihtoa ja siitä sopivalla tappiomielialalla menimme katsomaan kun Pelicans räpiköi kolmella kentällisellä Jokereita vastaan. Ottaen reippaasti 8-2 nokkaansa. Onneksi synkän pelin jälkeen oli ohjelmistossa vuorossa jotain aivan muuta. Nimittäin puolitoista tuntia ottelun jälkeen olimme Finlandia klubilla katsomassa kun Apulanta esiintyi viimeistä kertaa syyskiertueensa tiimoilta. On ne vaan aika seppiä louhimaan! Takuu varmaa suorittamista ja täysi Finlandia klubi sai takuulla rahoilleen vastinetta. Vaikea nähdä tuon junan hyytyvän vielä pitkään aikaan.

Sitten istuskelimme sekalaisessa seurueessa Club Chicagossa jonnekkin kahden korville. Kuuntelin hetken vanhojen koulukavereiden humalaisia soperruksia ja siinä sivussa kuulin myös ihan asiaakin. Koska minä en ole osana Facebookkia niin olin missannut yhden lempiyhtyeistäni keikan perjantailta. Club De Lay oli musisoinut vuoden tauon jälkeen Lahdessa ja vielä legendaarisessa Torvessa. Se kyllä harmitti, että missasin keikan. Mutta loi uskoa että pojat vielä ryhtyvät veivaamaan keikkaa säännöllisesti. Kun aika oli kypsä niin minä ainoana selväpäisenä ajoin juopuneet ystävät koteihinsa ja lopulta myös itseni sekä Katjan asunnolleni.

Sunnuntaina katseltiin taas vähän naisten ampumahiihtoa ja sitten vein Katjan junaan. Itse suuntasin Lahtelaisen harrastesalibandyn Mekkaan, eli Energiahallille. Meillä oli siis peli ja vastassa oli sarja kärki. Mehän olimme sarjassa toiseksi viimeisenä. Karmean viiden miehen sumputus puolustuksen, meidän maalivahti Ilen loistavien torjuntojen, vastustajan hermostumisen ja meikäläisen maagisen veivauksen jälkeen peli päättyi 7-5 meidän yllätys voittoon. 

Päätän tällä kertaa iloisiin Apulanta tunnelmiin, koska youtube videoiden jakaminen blogeissa vaikuttaa olevan myös muodikasta. Ensi kerralla aion paneutua ensi vuoteen ns. Things to do-listalla. Koska, no kuten arvaatte, se on myös bloggaajien suosiossa. Tai sitten kirjoitan jotain aivan muuta, koska ei tälläinen kyllä oikein tunnu viihdyttävän ketään. Eteenkään minua itseäni.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti