maanantai 2. syyskuuta 2013

Koulun penkiltä pellolle

Hieno viikko tulossa ja se alkoi loistavasti. Tänään alkoi dokumentti kurssi ja meidän tulee pienissä ryhmissä tehdä oma dokumentti syksyn aikana. Saimme ystäväni kanssa loistavan idean dokkariin ja se vaatii kyllä hyviä puhemiehen lahjoja, jotta saisin muut ryhmäläiseni suostumaan sen tekoon.

In English please! Ei lähteny. Oli ensimmäinen englanninkielen tunti ja onneksi ei ole mikään tiukka pipoinen opettaja. Huomenna tehdään joku testi, että nähdään miten on kieli hallussa. Kyllähän minä kieliä puhun pikku hönössä ihan mielelläni ja kaikkia kieliä kuuntelen sujuvasti, ymmärrys onkin sitten eri juttu. Lontoota puhun selvinpäinkin auttavasti, mutta kirjoittaa en osaa varmaan edes nimeäni englanniksi.


 Iltapäivällä oli liikkeellä maansiirto Järviö. Kävimme hyvän ystäväni kanssa ajamassa sänkipellolla crossia. Savi sai kyytiä ja Yamaha pääsi kerrankin kirmaamaan villinä ja vapaana. Ja sehän kirmasi niin, että välillä jouduin jäähdyttelemään villi oriani kun meinasi käydä liian kuumana. Savi ja heinän korret tukkivat syyläriin aiheuttaen pientä kuumenemista. Ja ihan pienen pesu urakan! No kaikella huvilla on hintansa. Perjantaina mennään uudestaan ja tehdään radasta vielä pidempi. Täytyy muistaa kuskata pellon lainaajalle viski pullo kiitokseksi. Erittäin reilu mies on tuo pellon omistaja ja kävi hän itsekkin hieman kaverini pyörällä ajamassa pellollaan. Nyt kun olen hokannut miten noita kuvia laitellaan ni laitetaan nyt sitten tälläinen tuolta pellon reunasta.





Tiistaina aion lähteä Kouvolaan kuuntelemaan tanssi ja soitin yhtye Viikatteen uusimman tuotoksen ensi soiton. Se saapuu minulle postissa perjantaina ja jos vanhat merkit pitää paikkansa, niin se juuttuu vähintään pariksi viikoksi autoni cd-soittimeen. Alle kahden viikon päästä Viikate esiintyy Radio Rock risteilyllä jonne tietysti matkaan myös minä. Joten onhan se otettava uusi levy haltuun, koska varmasti uusia kappaleita tulee useita risteily keikalla. Joten tuohon kuvaan ja Viikate tunnelmiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti