perjantai 25. lokakuuta 2013

YK, Yhdistyneet katsojat

Kulunut viikko on ollut Suomessa yhdistymisen juhlaa. Aikaa jota tullaan muistelemaan vielä kymmenien vuosien kuluttua. Maanantaina kello 19:00 nostettiin esirippu, ja kiiltävällä parketilla alkoi hyvän ja pahan tanssi. Tanssi jossa viholliset tarttuivat toisiaan lanteista ja antoivat musiikin viedä, unohtaen hetkeksi sotansa. Torstaina tuo tanssi päättyi yhteiseen kumarrukseen. Nähtäväksi jää, jatkuuko sota välirauhan jälkeen vai yhdistyvätkö voimat?

Nimittäin kaksi hyvin erilaista yleisöä pakotettiin samaan aikaan tv-ruutujen ääreen. Neljän tähden illallinen, jossa tähtinä tuikki tällä kertaa Radio Suomipopin Aamulypsyn väki. Toki sota oli hieman liioittelua, mutta oman tutkimukseni mukaan harva Aamulypsyn kuuntelija seuraa Neljän tähden illallista ja päinvastoin. Ei se tietenkään tee ohjelmien seuraajista vihollisia toisilleen. Mutta onhan tässä hieman samaa vastakkain asettelua, kuin silloin aikanaan kun ilmoitettiin tv-ohjelmasta, jossa Cheek tulkitsee Katri Helenaa. Ja sehän päättyi melko onnellisissa merkeissä. Mielestäni jopa hieman liian onnellisissa merkeissä.

Saamieni, hyvin luotettavien tietojen mukaan Neljän tähden illallisen katsoja ennätykset menivät viikolla rikki. Joten en ollut ainoa lypsäjä joka ohjelman katsoi. Ja sinulle, joka et seuraa Neljän tähden illallista, etkä kuuntele Aamulypsyä. Niin, onko sellasisia? Oikeesti? Suomen kansa jakautuu kyllä tässä kahtia. Toista pitää fanittaa. No oli miten oli. Katso lauantaina Neloselta klo. 9.30 alkaen. Jos sinua ei edes hymyilytä missään kohtaa, niin mieti hetki onko nuttura tai kravatti hieman liian tiukalla?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti